Wim van der Meij

Wim van der Meij,

Hij werd in 1949 geboren in de bollenstreek en heeft tekenen al zijn hele leven lang als hobby. Echter na zijn eerste ets lessen in 1977 sloeg de hobby om in passie. Wim volgt avondstudies aan de Koninklijke Academie in Den Haag en raakt zo begeesterd dat hij in 1986 besluit zijn baan op te zeggen en als full-time kunstenaar aan de slag te gaan. In 1988 verhuist Wim naar Zutphen.

Als etser maakt Wim faam en hij creëert  dan ook een uitgebreid oeuvre. Vele plekken in het land heeft hij met de etsnaald vastgelegd. Hier vindt u een collectie van zijn Zutphense werken.

Van maart tot december stel in mijn werk tentoon op de zondagsmarkt op het Spui in Amsterdam. De meeste zondagen ben ik daar zelf aanwezig.

Mijn boek

Begin 2009 is mijn boek met Zutphense etsen uitgekomen, gepubliceerd door Dedoc uitgevers. In dit boek heb ik teksten bij mijn werk geschreven. Wilt u het bekijken?

Uiteraard heeft hij veel meer dan Zutphen vastgelegd en dat is op zijn eigen website te zien. Wim van der Meij.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *