Stadswandelingen

Fraaie stadswandelingen:

Voeren u door het sfeervolle historische hart van Zutphen. Of het u nu om architectuur, oude hofjes of vestingwerken gaat, alles is binnen handbereik in en om het oude centrum van de stad.Het Oude Bornhof Zutphen

Houdt u van fotografie? Zutphen vormt een levend decor voor uw foto’s. Ook de knusse kleine winkels bieden u veel speciale waren aan.

De VVV heeft een zeer uitgebreid pakket aan stadswandelingen voor u. Deze kleurrijke brochures zijn voor weinig geld te koop waardoor u gericht uw eigen wandeling door de stad kunt bepalen.

Daarnaast zijn er vanaf de VVV dagelijkse wandelingen (ook op de zondagen) in de maanden  juli, augustus en september om 13.30 uur beginnend vanaf de Houtmarkt 75 (VVV) of vooraf te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0575 -844538.

Nog meer mogelijkheden:


Op elke gewenste tijd kan u een wandeling reserveren bij b.v. het Gilde, een groep van 25 enthousiaste vrijwilligers die volkomen in de stad thuis zijn en u uiteraard rondleiden door de vele kleine straatjes en vertellen over de geschiedenis van de stad doorspekt met anekdotes.

Hieronder een overzicht van een nog meer mogelijkheden die de Zutphense stadsgidsen u bieden.